ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ… “ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΔΟΝΤΟΥΛΗ”

Ευχαριστώ την Orb Marketing and Communications Boutique και την Dr. Zenonos – The Dental Clinic, για την πιο όμορφη συνεργασία…

«Τα πρώτα δόντια που βγάζουμε, τα πρώτα δόντια που χάνουμε, οι πρώτες μας επισκέψεις στον οδοντίατρο, τα πρώτα παραμύθια για νεράιδες και πειρατές…»

Μια άκρως δημιουργική προσέγγιση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, παρουσιάζει η κλινική «Dr. Zenonos – The Dental Clinic», σε μία εκδήλωση γεμάτη… αγάπη και παιχνίδια για τα παιδιά.

«Το ταξίδι του Ατρόμητου Δοντούλη», είναι το πρώτο παραμύθι της νέας εκπαιδευτικής σειράς παιδικών εκδόσεων, «Οι Περιπέτειες στη Δοντούπολη» και έχει εκδοθεί στην ελληνική, αγγλική και ρωσική γλώσσα. Το συγκεκριμένο παραμύθι έχει σκοπό να εκπαιδεύει και να ψυχαγωγεί τα παιδιά, «κάτω από ένα ροδοκόκκινο ουρανό μίας… σαλιαρούλας θάλασσας» και να δώσει έμφαση στη σημασία της καθημερινής στοματικής φροντίδας και πρόληψης της τερηδόνας.

Στην εκδήλωση, θα παρευρεθεί όλο το προσωπικό της κλινικής, για δωρεάν οδοντιατρικές συμβουλές.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης στη Λεμεσό, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, ώρα 10:30 με 13:00 και στο τέλος της εκδήλωσης, το παραμύθι θα δοθεί δωρεάν σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Ιδέα & Υλοποίηση: ORB Marketing & Communications Boutique

Συγγραφέας: Κώστας Χάρπας

Την παρουσίαση προλογίζει ο Δρ. Μιχάλης Ζήνωνος.

Δοντούλης

Για περισσότερες πληροφορίες, ORB Marketing & Communications Boutique 22369777.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.